matematik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 http://www.hurriyet.com.tr/pazar/3486296.asp?m=1&gid=69 :-O :-) [Bu mesaj matematik tarafından 07 Kasım 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 höh topii görünce az çok tahmin ettim ama bu ne be! yuhara[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 çok süpermiş yani adam ii düşünmüşte böle yerler türkiyede olmaz yanı olmasınıda ıstemem zaten[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ehem guzelmis ellerine saglik afiyet olsun acik adres alabilirmiim ucak biletimi de aliyim[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 altı yıldızlı cennet açan bu arkadaş keşke vaktini ve parasını gerçek cennete girmek için harcasaydı. Ne diyelim, Allah hidayet nasip etsin. "hakan muğla" süper ya.. güldüm yine ne güzel. neyse ben yatiyim[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Cennete gittim dönücem...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Süper zeki bi adammış bence helal olsun..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ne varsa türk de var zaten[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 genelev mi sizin cennetiniz : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 genelev die ezme orayı orası bi krallık[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eet bugun den itibaren idaa ve tjk ya yatırım yapıp en kısa zamanda oraya gitmek icin calısmalara baslıcam[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 beni de yanına al bak valla ii bi yolcuyumdur seni çok eğlendiririm[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 iyi güzel de lobiye bir giriyorsun amcamlar orda grup yapıyor. böğk.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: NoS, 07 Kasım 2005 15:46 tarihinde demiş ki: beni de yanına al bak valla ii bi yolcuyumdur seni çok eğlendiririm tamam sende yatır paralaı atlara beraber giderik[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 oha[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: twistedemo, 07 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki: genelev mi sizin cennetiniz : ) Yoo nehirleri sarhoş etmeyen kırmızı şaraptan, dünyada eşi benzeri olmadık güzellikte hurilerin hizmet ettiği yemyeşil bereketli topraklar değil mi cennet? :-) 6 milyon euro ile anca bu kadar yaklaşabilmiş cennete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Eskimolar da misafirlerine ilk gece karılarını armağan ediyolarmış. :hmm: Hem hediye=bedava[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paticik olarak toplanıp bir gezi yapalım oraya.[signature][hline]Cintonik 6 Kasım 2005 tarihinde demiş ki: fransada yapılan ankette fransızların buyuk bi kısmının hiç banyo yapmamıs oldugu ortaya çıkmıs.Çogunluk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eskimoları oldum olsaı sevmisimdir[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 masallah...[signature][hline]Rainy Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu ciddiyeti elden bırakmazlarsa çok para kazanırlar ordan, almanya için de büyük bir kazanç öyle bir yer. İşin etik yönüne girmeyeceğim ama sonuçta bu işi yapmak isteyen insan pis bir kerhaneye giderek yada böyle bir yere giderek yapar bir şekilde. Müşteri için güvenliği, hijyeni, lüksü ön planda tutmuşlar. Bu profesyonellikteki bir yerde çalışan bayanların sağlığına da dikkat ediliyordur zaten. Kısacası çok başarılı buldum ben, belirli bir medeni cesaret gerektiren bu işte kazanacağı her kuruşu hakediyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Valla cok iyi bir fikir, süper isletme kurmus adam takdir ettim ben[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Allah işlerini artırsın ne diyim.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 6 milyon Euro harcayarak kendime pezevenk dedirtmem bu işi borsaya açacağım koptum ya ben buna! gidip hissesini alanlara ne deniyor peki? ya da brokerı alana ne deniyor? hiç kasma bence amca. mekan süfer yalnız, şöyle milyon dolarım olsada aylarca saçsam ortalığa orlarda haha.. dur bi therion açalım rise of sodom and gomorah patlatalım. ehu :-)[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Dünya kupasında ordayım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar